tiistai 13. maaliskuuta 2012

CARIBIA CUP

Hellou!
Viime viikonloppuna oli siis Caribia cup jossa me avattii meijän kisakausi. En nyt kirjota mitää minuutti aikataluu :)
Mutta siis harkkasuoritus oli ihan hyvä ja oli hyvät fiilikset lähtee kisaan. Kisasuorituskin oli aika hyvä, pahoilta virheiltä vältyttii mut kuviot ja samanaikasuus menii sit vähän huonosti. Saatii pisteet 4.25/2.15/6.35 yht. 12.75 Meillä ei hirveesti ollu mitää odotuksii pisteiden suhteen, mut oltiin vähän pettyneitä suorituspisteisiin ja niitä ainakin lähetään parantamaan ens kerraks :)








Suorituksen jälkeen käytii syömäs ja sen jälkee mentii ulos. Otettii kuvii ja sen jälkee osa lähti "kävelylle" ja osa jäi viel kuvailemaan. 








Me jotka oltiin kävelyllä saatiinki aika mielenkiintosia kokemuksia... Ensiks käveltii viereiselä hautausmaalla ja kun ei oikee tiedetty et miten sieltä tullaan pois nii mentii kirjaimellisesti siitä mistä aita oli matalin... :D Sitten kohdattiinki meijän seuraava este joka oli sellanen tosi jyrkkä mäki joka oli puolet hiekkaa ja kiviä. Valitettavasti me ei saatu niitä näyttävimpiä ja kivuliaimpia laskuja videolle mut hienoja haavoja ja mustelmia saatiin muistoks :D





Loppupäivä katottii vaan ohjelmia ja syötiin eväitä, kunnes lähettiin takasin Helsinkii päi :)

Onnea OVO Junior Team Magneeteille, Team Vantaa Junioreille ja Tähdettärille mitaleista ja tietysti muillekkin mitallisteille päivältä! :)

-Siri

4 kommenttia:

  1. Ihanat noi teidän punaiset ulkotakit! <3

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin teidän puvusta, se oli tosi nätti :)
    Mikä teema on tai mistä musiikki? :D

    VastaaPoista
  3. Teemme ensi viikolla erikseen postauksen teemasta ja musasta :) Kiva että tykkäsit meijän puvuista :)
    -Tuuli

    VastaaPoista