torstai 1. marraskuuta 2012

CAILAP CUP

Moikka! :)
Lauantaina käytiin siis perinteinen Cailap Cup Kupittaan hallissa Turussa, johon me saavuttiin kasin aikaan seuran yhteiskuljetuksella. Lämpättiin siis ihan rauhassa harkkaa varten joka oli joskus kympin aikaan. Harkka meni ihan ok, heitossa tuli pieni tiputus ja ilmasua ja energiaa kaivattiin vielä paljon lisää, mutta ihan siistiltä näytti, ja siitä oli hyvä jatkaa päivää eteenpäin :)

Harkan jälkeen tehtiin nää perinteiset kisarutiinit, eli meikattiin, laitettiin hiuksii ja syötiin eväitä, kunnes oli esittelymarssin aika. Heti marssin jälkeen alotettiinkin jo lämppä, ja viimeistään tässä vaiheessa alko jännitys nousemaan kaikilla :D Meillä oli ihan mukavasti aikaa lämpätä ja käydä ohjelmaa läpi ennen kun päästiin harkkamatolle missä katottiin viimeset yhteiset jutut ja sen jälkeen vaan Alfeia-piiriin, jossa me sovittiin et nyt tehään kaikki mihin me pystytään, ilmaisullisesti, täysillä ja isosti! Niimpä käveltii hyvillä fiiliksillä matolle, näyttämään mitä ollaan saatu aikaseks treenisaleilla!

Suoritus alko tosi hyvin, mutta keskivaiheessa harkan heittovirhe toistu, vähän pahemminkin ja siitä tuli rajanylitys. Myös pari muuta keilavirhettä tapahtu, ja jossain kohdissa oli vähän sekasortoa, mutta loppua kohden ohjelma taas parani :)



Kuvat: http://jv-anfore.blogspot.fi/


Kuva: http://ellepicture.blogspot.fi/


Suorituksen jälkeen oli siis ihan hyvät fiilikset, vaikka virheet tietenkin harmitti, oltiin onnistuttu muuten ja saatiin sitä ilmasuakin mukaan. 
 Meijän pisteet oli lopulta : 4.55 2,00 7,00 yht 13.55. Oltiin ilosii siitä että kaikesta huolimatta saatiin ihan mukavasti pisteet nousemaan viime keväästä, ja tästä tietenkin suunta vaan ylöspäin! Sijotuttiin kaheksanneksi, onnee kaikki Cailapin mitalistit! :)




Loppupäivän katottiin ja kannustettiin muita joukkueita, kunnes bussi toi meidät takasin Helsinkiin :)
Ens viikonloppuna on vuorossa E-S Aluekisat, jossa meidät näkee taas kisamatolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti