keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kuulumisia & teemapaljastus!

Moikka kaikille!
Vihdoin saatiin tää blogi taas heräämään henkiin ja kirjotettua vähän kuulumisia alkukaudesta.

Helmikuun alussa oltiin ohjelmaleirillä Solvallassa, jossa tarkennettiin ohjelman osia ja alettiin kattomaan kisapaikkoja ja kuvioita. Saatin leirillä hyvin ohjelmaa eteenpäin, myös muutaman muutoksen kanssa. Tässä vähän kuvia (:

IMG_0014 IMG_0013 IMG_0016
IMG_0018 IMG_0019 IMG_0025 IMG_0028

Kuvat: Petri Vilhunen 

Eilen järjestettiin myös PNV:n harkkakisat Pirkkolassa. Harkkakierros meni ihan hyvin, vaikka laskuja ja kuvioita piti tarkentaa. Itse "suoritus" meni jo kokonaisuutena paremmin, vaikka ohjelmaan kaivattiin lisää aksentteja ja alueen käyttöä. Tästä jatketaan kovalla treenillä ensi viikolla odottavaan Mustan Kissan Cupiin! Siellä nähdään :)

alfeia

Ja vielä loppuun teemapaljastus, joka tulee tässä!

Vincent Van Gogh, taidemaalari, joka teki lähes 900 maalausta ja 1 100 piirustusta kymmenen vuoden aikana, ei saanut maalauksilleen suosiota, leikkasi korvastaan palan ja lopulta sairastui psyykkisesti ja päätyi itsemurhaan. Vasta kuolemansa jälkeen hänen teoksensa menestyivät.

"Olen oppinut mittaamaan ja näkemään ja katsomaan paksuja ääriviivoja, niin että Jumalan kiitos, se mikä minusta näytti äärimmäisen mahdottomalta aikaisemmin on tulossa nyt vähitellen mahdolliseksi."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti