torstai 21. huhtikuuta 2011

Aluekisat

Tää postaus tulee vähän myöhässä ja anteeksi siitä (;


Lähdimme Paloheinän majalta 7.15 yhteisbussilla kohti Hyvinkään aluekisoja. Heti perille päästyämme veimme tavarat pukkariin ja aloitimme lämppäämisen. Päästiin tekemään lämppä matolle, koska harkkasuoritukset eivät olleet vielä alkaneet.


Harkka meni ihan hyvin, mutta tasapainovirheet vielä vaivasivat. Harkan jälkeen jatkettiin vielä harkkaamista ja korjattiin henkilökohtaiset ja joukkueen omat virheet. Käytiin äkkiä hakemassa pukkarista eväät ja hiuskamat ja juostiin varamaan paikkoja katsomosta. 


Pian sen jälkeen lähdimme hakemaan lämppäkamoja. Ei osallistuttu marssiin, koska esiinnyttiin jo viidensinä. "Pakilan Voimistelijat Alfeia!" ja niin koitti se hetki, kun me asteltiin hyvällä fiiliksellä matolle, valmiina tarkkaan ja ilmaisulliseen suoritukseen.


Suoritus ei mennyt niinkuin odotettiin ja tuloksena oli kategoria 3, johon ei oltu niin tyytyväisiä. Ohjelmasta löytyi kuitenkin jotain hyvääkin!


"Se meni ihan hyvin, mut pienii virheitä löyty, jotka on helppo korjaa. Fiilis oli korkeella ja ilmaisu oli aika hyvää", Tuuli kommentoi suoritusta.
"Ja ryhti myös!", Heidi muistutti.


Oman suorituksen jälkeen korjattiin virheet ja mentiin syömään. Ruokailun jälkeen kannustettiin oman seuran joukkueet hyviin suorituksiin ja lähdettiin sen jälkeen kotiinpäin. Seuraavaksi suunnataan katseet kohti Mäntsälän Tyttökisoja ja siellä nähdään mistä Alfeiat on tehty!
Onnea kaikille mitalisteille (:



25 kommenttia:

  1. teillä taisi mennä Caribiassa aika hyvin,, siellä kategoriassa 2! ja aluekisat kategoria 3

    VastaaPoista
  2. joo ei noitten kuvien perusteella kyllä maailmanmestaruutta voiteta!

    VastaaPoista
  3. aivan totta ^^ hyväkun muutkin huomaa asian!

    VastaaPoista
  4. Hei onko teidän negatiivisten anonyymi:jen aina etsittävä jotain 'pahaa' näistä tytöistä. Jokaisella on omia unelmia ja antaa heidän toteuttaa ne miten tahtovat ilman negatiivisia kommentteja. Kuka tietää jos tytöt todella kehittyvät ja pääsevät mm kilpailuihin?. Tytöt ovat vielä nuoria joten antakaa heidän kirjoittaa blogiaan rauhassa kiitos!

    VastaaPoista
  5. Aluekilpailuissa suoritus ei mennyt ihan nappiin joten kyllä se on ihan ymmärettävää että emme saaneeet sitä kakkosta.
    No harmi jos olette sitä mieltä, kellistys kuva on tosin vähän epäonnistunut koska siinä sitä horjumista oli aika paljon s;
    Kiitos tosi paljon tsempistä (:
    -Siri

    VastaaPoista
  6. Tuntuu, että niistä, jotka koko ajan vaan dissaavat ei ole mahdollisuutta mihinkään muuhun! Aluksi ihmisellä on unelmia, jotka vaihtelevat. Joillakin on unelma, joka on pysynyt aina ja se muuttuu tavoitteeksi. Nämä tytöt ovat asettaneet tavoitteekseen MM-kisat, kun taas pienenä tyttönä monet asiat olivat vain unelmia. Jos Alfeian tytöt jaksavat tehdä töitä tavoitteidensa eteen, he ovat jo pitkällä uransa luomisessa :) Kukaan ei voi syrjäyttää, jonkun ihmisen unelmia tai tavoitteita! Onnea mestiksiin ;)

    VastaaPoista
  7. onko teillä tavoitteita tyttö smeissä? mitali?

    VastaaPoista
  8. Tietysti meillä on tavoitteita ja mitali olisi tosi ihana saada kauden päätteksi. :) Aijomme tehdä sm:meissä parhaamme ja katsotaan mihin se riittää.
    -Tuuli

    VastaaPoista
  9. hyvä tytöt ! Tsemppiä ! :)

    VastaaPoista
  10. mutta onhan tuolla tosi kovat joukkueet 12-14 sarjassa, monta teidän edellä

    VastaaPoista
  11. Tavoitteena SM kisoissa on finaalipaikka ja toki mahdollisimman hyvä sijoitus mutta mitali ei ole tavoite, se tulee jos on tullakseen. Siihen tosiaan tarvitaan todella hyvä suoritus koska kovia joukkueita on kyllä vastassa.

    VastaaPoista
  12. tuskin pääsette edes finaaliin.

    VastaaPoista
  13. No sehän on kannustavaa :D

    -Milena

    VastaaPoista
  14. Kun perustaa blogin, täytyy varautua siihen että kommentit eivät aina ole positiivisia.

    VastaaPoista
  15. mä kyllä ymmärtäisin rakentavan kritiikin, mut nää haukkumiset ei oo rakentavaa nähnykkään. ootte tosi ihanii ja taitavii tyttöi, tsemppii!! :)

    VastaaPoista
  16. Totta siihen täytyy kyllä varautua, mutta olen samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa, että kaikki ei niin positiiviset kommentit eivät ole olleet kovin rakentavia. Kiitos tsempeistä ! (:
    -Sofia

    VastaaPoista
  17. uusi postaus ja heti!

    VastaaPoista
  18. Tosi ilkeitä anonyymejö tänne teidän blogiin on eksynyt. Kuulostaa inhottvalta, kateelliselta ja katkeralta tollainen... Miettikää pari kertaa ennen kuin kirjoitatte, ettehän te sanoisi tuollaista päin naama kenellekään. Rakentava palaute ja kritiikki on positiivista silloin kun sen on tarkoitus kehittää ja viedä eteenpäin, kukaan ei ole täydellinen!

    Ootte kaikki tytöt taitavia ja hyviä sekä nuoria. Teillä on vielä niin monta voimisteluvuotta edessä, että vaikka millaisia kehitysharppauksia voi tulla! Tehkää lujasti töitä tavoitteidenne eteen ja nauttikaa voimistelusta! Ootte ihana porukka, hurjasti tsemppiä loppukaudelle ja kaikkiin tuleviin kisoihin ja vuosiin! Älkää antako noiden inhottavien anonyymien lannistaa teitä! Ootte tosi hyvia!<3

    VastaaPoista
  19. ^^ joku alfeia itte kirjottanu! :D:D hahaha tai sitten jonkun äiti.


    Mahto caribiassa tuomarit olla vähä väsyneitä kun teiät kakkoseen laitto oisin itte laittanu ehkä 4-5.
    Sm-kisoissa ei oo toivookaan finaaliin. Meette siä ehkä vitoseen näit yleensä sm-kisoissa tuomarit antaa oikeita kategorioita eikä tommosta 2-3 mitä ette oo ansainneet.

    menkää kilpasarjaan.

    VastaaPoista
  20. ^ ^ tää pistää sanattomaks... miten joku voi olla noin ilkee?? alfeian tytöt on hyviä ja motivoituneita, mitä pahaa siinä on? jos ne ei oo ykkösen joukkue nii so what ne saa olla just sellasii ku on.

    alfeia teiän kannattais ottaa tää anonyyminä kommentointimahdollisuus pois nii sitte ei tulis tälläsii lannistavii kommenttei :)

    VastaaPoista
  21. Tässä pari kysymystä yhdelle Anonyymille,
    Miksi emme olisi ANSAINNEET 2-3 kategoriaa?
    Miksi meidän PITÄISI MENNÄ kilpasarjaan?
    Olisi kiva tietää kuka olet, kun olet ilmeisesti noin tarkkaan seurannut meidän suorituksia? :)
    Olisi hyvä antaa perusteluita teidän negatiivisiin kommentteihin, ellei se ole vaan tahallista "ärsyttämistä" ? (;

    Sanomme myös sen, että KUKAAN meidän joukkueesta ei kirjoita tänne esittämällä jotain muuta tyyppiä.

    -Milena

    VastaaPoista
  22. Kiitos myös tosi paljon kehuista ja tsempeistä ! (:

    VastaaPoista
  23. hehehehehe nauran noille anonyymeille jotka dissaa teitä, ne vaa yrittää lannistaa teitä et ette pääsis finaaliin ja sit ne pääsis -.- tsemppii sm-kisoihin! älkää välittäkö näist ilkeilyist, ne vaa yrittää saada parempaa tulosta dissaamalla teitä!! tosi törkeetä..

    VastaaPoista