maanantai 2. toukokuuta 2011

Asiaa treeneistä ja kommenteista :)

Moikka!
Eli nyt kun SM-kisoihin ei ole enää kuin vain 2 viikkoa, olemme hioneet ohjelmaa paljon. Tämän päivän treeneissä kävimme ekan kerran lenkillä tämän vuoden puolella. Ollaan myös hiottu paljon samanaikaisuuksia mm. vartaloissa.
Meiltä on kysytty minkälaiset on meijän treenit, niin siis ensin on tietysti lämppä tai nyt kun on jo aika lämmintä käymme myös lenkillä. Sen jälkeen venyttelemme ja teemme lihaksia, sitten tehdään yleensä joitain tasapainoja, vartaloita, hyppyjä yms. Sitten teemme ohjelmaa. Teemme kokonaisia ja kokonaisen jälkeen hiomme tiettyjä kohtia ja teemme uuden kokonaisen. Yleensä teemme 2-5 kokonaista. Harkkamme kestävät siis 2h ja 15 minuuttia. Harkkojen lopuksi teemme myös (ei joka treeneissä) pitkät ylärit. Ja ihan lopuksi tietysti loppuverkka, että lihakset palautuvat. :)


Mutta on myös muutakin  asiaa, nimittäin näistä kommenteista. Olemme saaneet joitakin tosi ikäviä kommentteja ja ne eivät tunnu kovin kivalta. Mutta olemme myös saanet puolustavia ja kehuvia kommentteja, kiitos niistä.
Ja tässä pieni tarkennus, jotkut ehkä luulevat, että joku meidän joukkueesta on mennyt lähettämään, niitä tsemppi-kommentteja. Me emme ole menneet lähettämään niitä kommentteja, toivottavasti kaikki ymmärsivät tämän asian nyt.
Olemme puhuneet harkoissa näistä kommenteista valmentajien kanssa ja he olivat sitä mieltä, että anonyymit eivät saisi enää kommentoida blogiin. Päädyimme siihen, että aijomme laittaa sellaisen toiminnoin tähän blogiin, että et voi lähettää kommenttia anonyyminä enään. Teimme sen, koska jotkut kommentit olivat monien mielestä todella asiattomia ja loukkavia. Se on myös todella epäurheilijamaista.


Eli siis seuraavat kisamme on SM-kisat Mäntsälässä. :)
Pahoittelut, että tässä postauksessa ei ole yhtään kuvaa, koska minulla ei niitä ole. Niitä tulee sitten varmaan taas erillisessä postauksessa.

5 kommenttia:

  1. Tsemppiä SM-kisoihin! Nauttikaa toistenne seurasta ja ihanasta kisatunnelmasta! Ootte oikeesti tosi hyviä ja motivoituneita tyttöjä, teillä on vielä monta upeaa voimisteluvuotta edessä! Nyt täysillä vaan nää pari vikaa treeniviikkoa ja ootte täydessä iskussa sit kisoissa! Tsemppiä hurjasti!

    Hyvä, että otitte anonyymeiltä komenttimahdollisuudet pois, osa osaa kyllä olla tosi ilkeitä! Ne on vaan kateellisia kun ootte niin hyviä.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon tsempeistä (: !
    -Siri

    VastaaPoista
  3. Tässä itse piru, joka on anonyymiyttä vastaan.

    En ymmärrä miten kenelläkään on pokkaa kirjoitella tuollaisia asioita. En meinaa tänne saarnata asiasta enempää, koska minulla on oikeatakin ja huomattavasti tärkeämpää asiaa :)

    Upeat tyttömme ovat raskaan, tapaturma rikkaan ja naurettavan mollaavien kommenttien täyteisen kevään loppuhuipennuksen edessä, ja he ovat tsempanneet loppua kohti aivan ihmeellisellä tahdon voimalla. Tänään oli aivan mahtavat harjoitukset ja samalla Alfeia -menolla lauantaina niin en voi valmentajana olla tyytyväisempi :D

    - Elina

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Elina, oot ihana valmentaja <3
    -Tuuli

    VastaaPoista