torstai 19. toukokuuta 2011

SM-kisat !

Alfeia on nyt iloisin mielin päättänyt kautensa ja vetäytyy pian kesälomalle (; Kausi on ollut toden totta hyvin ikimuistoinen ja täynnä iloisia ja surullisia hetkiä, ylä- ja alamäkiä. Kuitenkin olemme saavuttaneet tavoitteita ja suurimmaksi osaksi hyvää mieltä (: Nyt aloitan sitten kirjoittamaan ihan niistä SM-kisoista, ettei tuu mitään turhaa romaania tähän (;



Lauantaina harkkakierros oli ihan ok, mutta parannettavaa tietenkin löytyi. Harkan jälkeen normaalisti laitettiin hiukset, meikit ja syötiin eväitä. Parit kuvatkin ehdittiin ottaa, ennenkun palailtiin takaisin valmistautumaan esittelymarssiin ja lämppäämiseen. Esiinnyttiin kymmenensinä. Aika hurahti nopeesti ja pian meitä kutsuttiin keskittymistilaan. Siellä vielä viimeiset ohjeet, tsempit, tiukat tasahypyt, Alfeia-huuto ja eikun matolle! Suoritus meni hyvin ja ilmettä ja ryhtiä olikin jo enemmän kuin missään muussa kisassa! Yleisö jäi vähän vaivaamaan, kun ei oikein kannustusta tullut, mutta kiitos kaikille vanhemmille ja muille joukkueille, jotka meitä kannusti (: Suorituksen jälkeen mentiin siihen lattialle istumaan piiriin ja odottamaan tulosta. Kaikilla oli varmasti perhosia vatsassa ja pulssi nousi yli 200, mutta siitä tilanteesta selvittiin helpotuksella, kun kuulimme, "Pakilan Voimistelijat Alfeia, kategoria... 2!" Siinä tuli vähän kiljumista helpotuksesta ja kaikki oli niin iloisia toistensa puolesta (: Kategorian myötä tiesimme olevamme finaalissa ja siitäkös se mieliala nousi huimiin lukemiin. Loppuverkan jälkeen menimme syömään ja siitä omilla kyydeillä kotia kohti, jotta jaksettaisiin sunnuntaina vielä viimeiset puristukset (; (Kaikki muut Pakilan joukkueet kisasivat sunnuntaina)




Sunnuntaina harkkakierros oli ihan hyvä, vaikka yksi rytmivirhe sattui keskellä ohjelmaa. Se tietenkin korjattiin heti harkan jälkeen. Harkan jälkeen tehtiin samat asiat kuin lauantaina. Sen jälkeen valmistauduimme taas esittelymarssiin ja siitä suoraan harkkaamaan. Tänään esiinnyimme numerolla 18. Kisat etenivät jälleen nopeaan tahtiin ja pian oltiinkin taas odottamassa vuoroa kisamatolle. Koko joukkue asteli säteilevänä ja hyvän kannustuksen saattelemana matolle tekemään kauden parhaan suorituksen. Niin taisi myös käydä (; Kaikki oli tosi ilosia suorituksen jälkeen ja siitä oli jäänyt tosi hyvät fiilikset (: Pienen hengähdys- ja juomatauon jälkeen menimme taas kuuntelemaan pisteitä. Niitä saimme seuraavasti, TV; 5.40 AV; 2.25 EXE 7.10. Pisteisiin oltiin iha tyytväisiä, vaikka taiteelliset jäivät aika alas, mutta tärkein oli saavutettu! Oltiin SM-kisojen 10. joukkue (: 
Kun harkoissa kuultiin palautteita, niin oltiin todella tyytyväisiä, koska meille oli ehdotettu ryhti- ja taito-taso bonuksia (:



Kiitos Alfeia ihanasta kaudesta ja siitä, että kaikki jakso nyt tsempata loppuun asti! Ootte rakkaita <3




Nyt muuten saa taas kommentoida anonyyminä ! (: Toivomme nyt että kaikki voivat laittaa kommenttinsa hyvässä hengessä ilman että pahoittaa kenenkään mieltä (:



13 kommenttia:

  1. Hyvä Alfeia ja onnea teille! Kiva kun laitoitte ton anonyymi jutun takasin, jotta kaikki kivatkin anonyymit voivat taas laittaa kommenttia ;))

    VastaaPoista
  2. ettekö vois laittaa semmosta postausta joka olis täynnä monia kuvia???!??

    VastaaPoista
  3. Juu postaus jossa on kuvia koko kaudelta (muualtakin kun kisoista) on varmasti tulossa (: SM-kisoista ei kauheasti ole kuvia kun Petri joka yleensä on kuvaamassa kisoja oli Glorian kanssa Vigossa (:

    VastaaPoista
  4. miks teillä oli ruusut?

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea Alfeia!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  6. Vanhemmat olivat ostaneet kaikille joukkuelaisille ruusut (;
    Kiitos paljon !

    -Milena

    VastaaPoista
  7. miks noi 3 ei kisannu ?

    VastaaPoista
  8. vähä noloo ku teijän joukkueen blogilinkki on maton reunalla ku ootte vähä eri tasoo ku muut joukkueet siin.

    VastaaPoista
  9. Milena, Janina ja Larissa eivät kisanneet, koska Janinalla on lonkat olleet kipeinä, eikä ole pystynyt treenamaan paljoa, Milenalla on mennyt polvilumpio sijoiltaan, eikä myöskään ole pystynyt paljon treenamaan, kuin vasta nyt ja Larissa tuli myöhemmin joukkueeseemme eikä sen vuoksi kisannut.

    -Tuuli

    VastaaPoista
  10. Teidän taitotaso kallistuu kyllä aivan eri suuntaan kuin 12-14 v huippujoukkkueilla, voitte itse miettiä mihin.

    VastaaPoista
  11. Kuin nää jaksaa? Jos ette oikeesti nää, kui nää tytöt on hyvii ja taitavii ja muute aiva upeet tekniset, nii painukaa muualle kommenteinenne!! Naurettavaa ja surkeata valitusta, joka ei kuulu näiden tyttöjen kuultavaksi. Kaikilla ja erityisesti näin taitavalla ja ihanalla joukkuella saa olla blogi, eikä kukaa voi tulla sitä tollee määrittelemään! Jatkakaa samaan malliin tytöt!!!

    VastaaPoista
  12. ''vähä noloo ku teijän joukkueen blogilinkki on maton reunalla ku ootte vähä eri tasoo ku muut joukkueet siin.
    Teidän taitotaso kallistuu kyllä aivan eri suuntaan kuin 12-14 v huippujoukkkueilla, voitte itse miettiä mihin. ''

    SÄÄLITTÄVÄÄÄÄ lopettakaa jo toi dissaaminen ette ite osaa paremmin hei pliis vähän te dissaajat ootte noloja! XD Lopettakaa jo enneku kaikki repee teille..

    VastaaPoista
  13. Niinkuin maton reunalla blogissakin jo oli, ip-osoitteista voidaan määrittää mistä suunnalta nämä ns. kommentit tulee. Älkää välittäkö, intoa ja iloa treeneihin!!!!

    VastaaPoista