perjantai 11. marraskuuta 2011

Aluekisat. :)

Heippa hei!

Juu eli  sunnuntaina 6.11 oli kisiksellä aluekisat, jotka muuten meijän seura järjesti. :)
Teimme harkkakierroksen jo lauantaina, joten silloin menimme sinne joskus siinä kuuden aikaan. Lämppäsimme ja treenasimme joitakin tärkeitä kohtia, mm. isoa heittoa. :)
Harkkakierros meni hyvin ja valkut ja me kaikki oltiin tyytyväisiä. Iso heitto onnistui ja siitä oltiin tosi ilosia, koska musta tuntu, että kaikki vähän jännitti sitä. :) Tehtiin loppuverkka. Ja saatettiin treenats joitakin kohtia suorituksen jäkeen, en ihan muista. :)

Sunnuntaina ei meidän tarvinnut tulla yhtään aikasin, joten tapasimme aulassa kello 12. Menimme yleisöön ja alettiin duunailla hiuksia ja meikkejä. Niitä siinä tehtiin aika kauan, kun aikaa nyt oli vaikka muille jakaa. :)
Katottiin siinä samalla kilpasarjan joukkueita ja juteltiin. Lähdettiin syömään ja siellä oli sitä perus kisaruokaa eli spagettia ja jauhelihakastiketta.

Tultiin takaisin ja alettiin lämppäämään. Tehtiin lihaksii ja venyteltiin ja juostiin. Käytiin mielukvaharjoitusta, ja käytiin kaikki ohjelman hypyt, yhdistelmät ja tasapainot läpi. Treenattii isoa heittoa, niin kuin aina. Vihdoin päästiin keskittymistilaan ja tehtiin Alfeia- piiri. Tsempattiin toisiamme ja päästiin matolle. Suoritus oli voimsitelullisesti  hyvä ja esim. yhdistelmät meni hyvin ja saimme kivaa palautetta ohjelman teemasta, mutta vanne karkaili ties minne. Iso heitto epäonnistui ja meille tuli monta rajanylitystä. Oltiin aika pettyneitä kategoria 5:seen. Harjoittelimme isoa heittoa paljon kisasuorituksen jälkeen ja tehtiin loppuverkka aika surullisin mielin.

Päätettiin kuitenkin että täältä vielä parannetaan ja ruvetaan treenamaan kahta kovemmin. Menimme pukkariin vaihtamaan kisapuvun pois ja menimme yleisöön odottamaan Mimosan ja Diannan suoritusta. Sen katsottuamme lähdimme kotiin suihkuun ja nukkumaan.











-Tuuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti