perjantai 4. marraskuuta 2011

Kolmen lajin kilpailut :)

Matkalla Turusta Tampereelle pysähdyimme kaikki syömään. Pääsimme Tampereelle alkuillasta ja majoituimme hotelli Rosendaliin. Hotellilla kävimme valkkujen kanssa läpi päivän kisasuoritusta ja menimme ajoissa nukkumaan.

Aamulla saimme nukkua pitkää, kun kelloja käännettiin taaksepäin. Kävimme aamupalalla ja kävelimme kisapaikalle Piispalanharjun yli. Teimme harkkasuorituksen, jonka jälkeen palasimme hotellille laittamaan hiuksia ja meikkejä kuntoon. Välillä kävimme syömässä ja jatkoimme meikkien ja hiuksien laittoa.

Iltapäivällä pakkasimme tavarat autoihin ja menimme kisapaikalle. Ehdimme katsella monien muiden suorituksia, sillä kisat olivat aikataulusta myöhässä. Vasta yhdeksän aikoihin oli oma kilpailuvuoromme. Saimme parannettua suoritustamme eilisestä joten saimme kategoria 3:sen. Puhuimme, että oli parempi ja kivempi tehdä, kun ei jännittänyt enää niin paljon, vaikka jotkut sanoivatkin että ei jännittänyt myöskään Cailap Cupissa. Suoritus oli kuitenkin aika hyvä, vaikka yleisöä ollutkaan paljoa ja olimme tosi väsyneitä. Pääsimme lähtemään kotiin aika myöhään ja perillä olimme hieman ennen puoltayötä. 

Pahoittelut tästä lyhyestä tekstistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti