torstai 3. maaliskuuta 2011

Alkukauden leirejä - tanssia


Moikka !

Ajattelin vähän kirjotella alkukauden leireistä. Tässä on kuvia leireiltä, ei ole mitään harkkakuvia, mutta kuvia kumminkin :D Ollaan siis oltu jo kolmella leirillä, valtakunnallisella leirillä, alueringinleirillä ja omalla ohjelmaleirillä. Leireistä oli meille tosi paljon hyötyä ja myös tulevaisuudessa ;) 








Valtakunnallisella leirillä keskityttiin enimmäkseen kehonhallintaan, jalkatekniikkaan ja hyppyihin, kun taas alueringinleirillä oli vähän rennompaa ja enemmän ohjelmaa. Molemmilla leireillä oli myös tanssia, joka oli tosi kivaa! :D Ohjelmaleirillä tehtiin paaaljon ohjelmaa ;)
 

 
Tällaiset vaikutukset jäi meidän joukkueelle tanssitunneista :D

10 kommenttia:

  1. voitteko tehä vähä pidempii tekstei ? ja uus pliis et esim. mihi kisoihi ootte menos ja mis kunnos teijä ohjelma on ja sit voisitte laittaa kuvii niinku teijä ohjelmast..

    VastaaPoista
  2. voitteko tehdä omat tilit et näkyis ketä on aina kirjottanu tai vastannu kysymyksii ?!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. itseasias kukaan teistä ei oo tehny omaa profiilia..ettekste osaa..kun tossa on voimistelijat kohdassa on teidän nimet nii niitä pitäs pystyä klikkaamaan, ja sielä pitäs olla kaikista omat esittelyt jne

    VastaaPoista
  5. Korjauksena tuohon viimeisimpään alfeian kommenttiin, emme ole vielä tehneet kenellekkään profiilia, teemme ne luultavasti joukkueillasamme niin että kaikkien profiilit tulevat sitten samaan aikaan.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikille kommentoijille hienoista ehdotuksista! =D Meillä on joukkueilta ihan pian, joten korjailemme ja parantelemme silloin tätä blogia, koska tämä on vasta aika alkutekijöillä.

    VastaaPoista