lauantai 19. maaliskuuta 2011

Joukkueilta (:


Moikka! Tänään oli siis joukkue- ja meikki-ilta Sofian luona. Harjoteltiin laittamaan kisameikit ja katottiin myös pari leffaa (: Oltiin siis jostain 13.30-21.00 Sofian luona ja aika meni liian nopeesti ): Oli super hauskaa ja todettiin, että pitäis useemminkin järjestää kaikenlaisia joukkuetapahtumia. 

Jotkut tuli Sofialle jo yhen maissa ja viimesimmät siinä kolmen tienoilla. Valitettavasti Janina ei päässyt paikalle sillä hän oli hautajaaisissa ): Tehtiin siis pareittain tai ryhmissä toisillemme meikit ja otettiin niistä myös kuvia ;) Ekan silmän jälkeen homma tuntukin jo ihan helpolta ja meikeistä tuli aika hienot (: Kun meikit oli valmiit niin sen jälkeen otettiinn vähän kuvia (hihi) ja alettiin kattomaan leffaa. Kun leffa loppu, päätettiin mennä myös ulos ottamaan kuvia ihan koko joukkueesta ;) Ulkona tulikin sen verran kylmä ilman takkeja, niin tultiin sisälle ottamaan myös kaikista yksin kuvat tähän blogin jokaisen omaan profiiliin.

Meillä oli myös tiistaina harkkakisat, joissa esitettiin ekaa kertaa tän kevään ohjelma (: Suoritus meni suht hyvin ja isoja virheitä ei onneksi ollut. Hiottavaa on silti vielä paljon ennen ensimmäisiä kisoja, Caribia cuppia, joka on Turussa 26.3. Kaikki siis sinne mukaan kannustamaan! (:

 





14 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. niinpä eikä joukkueblogi oo tollaseks tarkotettu ! :D:D::D:D

    VastaaPoista
  4. No mitä se haittaa jos ne juttelee täällä ? :D

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Jos meidän omat kommentoinnit haittaa , niin sen voi pitää omana tietonaan. Vastaamme kyllä kaikkin kysymyksiin mitä meiltä kysytään. (:

    VastaaPoista
  7. ahaha postitte heti ton kommentin, olikse muka 'ilkeä' kommentti ? sehän oli vain totta

    VastaaPoista
  8. toi teijän kisameikki näyttää siltä, että teitä olis lyöty turpaan.. joten kannattais ehkä vähän muokata sitä viel :D

    VastaaPoista
  9. HALOO! Ettekö vai voi vastata edellisen postauksen kysymyksiin? :o kun ei edes näytä huvittavan...!!

    VastaaPoista
  10. hei ihan oikeesti, miks tää blogi on täynnä haukkuma kommentteja? nää tytöt on sitä paitsi vielä tosi nuoria, ei ole kiva jo tuossa iässä saada vain haukkuma kommentteja! nää tytöt on musta tosi taitavia ja viime kauden ohjelma oli kiva, joten tsemppiä teille tulevaan! :-)

    VastaaPoista
  11. Kisameikkiä muutetaan vielä kisoihin ja yritämme aina vastata parhaamme mukaan kaikkiin kysymyksiin (: kiitos kommenteista!

    VastaaPoista
  12. onpa tosi kiva tulla haukkumaan tänne muita. Jos joku joukkue ei kiinnosta niin turha tulla edes sitten katsomaan joukkueen blogia. Tsemppiä teille!:D

    VastaaPoista
  13. Kiitos tsempeistä ja positiivisista kommenteista! :)

    VastaaPoista
  14. niimpä ei tartte kokajan vaa haukkuu jos ei ees kiinnosta ! tsemppii ! <3

    VastaaPoista