torstai 10. maaliskuuta 2011

Harkoista informaatiota (;

Heippa vaan, 


Tässä nyt itse ajattelin kirjottaa harkoista, kun kuviakin on saatu kunnolla räpsittyä (;
Sunnuntaina siis kävi harmillinen tapaturma Milenalle (mulle). Polvilumpio meni sijoiltaan. Siinä oli kaikenlaista sählinkiä, koska ambulanssi miehet luuli, että polvi meni takaisin paikoilleen ja sitten kun he olivat tulleet paikalle niin piti soittaa toinenkin ambulanssi, koska niillä ei ollut kipulääkettä. Siinä mä sitten tunnin itkin ja huusin niin, että kaikki meni ihan paniikkiin. Helpotuksena polvi saatiin paikoilleen (; Mitään ei onneksi mennyt rikki, mutta oli kyllä todella tuskallinen kokemus mulla. Nyt on kepit sitten ainakin kuukauden ja kuntoutus alkaa kahden viikon päästä. Nyt oon sitten tällainen penkkiurheilija :D




Harkoissa on sujunut ihan hyvin toi ohjelma harjoittelu on mennyt kyllä eteenpäinkin (; Meidän ekat kisat on siis Caribia cup Turussa. Sinne treenataan täysillä, jotta voidaan näyttää siellä siisti ja hieno ohjelma. Ohjelman teemaa me ei paljasteta vielä (; Ekojen kisojen jälkeen kerrotaan siitä enemmän. Sen verran voin kyllä sanoa, että ohjelma on tietyllä tavalla aika haastava eli kun saadaan se melkein täydellisyyttä hipaisevaan kuntoon niin se näyttää aika upealta!

Meillä on edessä tässä ennen kisoja kuvioiden vaihdokset, mutta niistä kyllä selvitään helposti viime vuoden perusteella, jolloin vaihdettiin kuviot ainakin 12 kertaa :D Tässä postauksessa on kuvia nyt viimeisimmistä harkoista ja niitä olisi vielä, vaikka kuinka paljon, mutta pitää säästellä kuvia muihinkin teksteihin (: 

Serena keikka taitaa jäädä välistä, mutta 19 päivä meillä on kisameikki kokeilut Sofian luona ja sieltä varmaan pistetään kuvia meidän meikeistä. Kauden päätteeksi mennään Serenaan, jotta (toivottavasti) kaikki pääsevät mukaan ;)






Kommauksista vielä tähän loppuun, olisi kiva jos kaikki kamalan negatiiviset kommentit jätettäisiin kommentoimatta, toki saa laittaa jotain, joka ei miellytä ja antaa ehdotuksia, mutta ilkeät kommentit eivät tunnu kamalan kivoilta :( Jatkakaa ihmeessä palautteen antamista ja kertokaa meille mitä haluaisitte tietää blogissamme (;


Tässä tämä nyt olikin ja kertokaa siis meille mitä blogissa haluatte tietää :)

Kaikki kannustamaan Alfeiaa Caribia cuppiin 26.3!
ps. klikkailkaa toki kuvat isommiksi (;



10 kommenttia:

  1. on niillä kaikilla joukkueilla nykyään niin paljon loukkaantumisia..voi voi

    VastaaPoista
  2. monet joukkueet on jo paljastanut teemansa mutta täällä sitä saa odotella.. (ymmärrän kyllä, muttakun haluaisin tietää niin kovasti) voitteko edes vihjata jotain (:

    VastaaPoista
  3. Kiva jos ymmärrätte kun emme kerro teemaa vielä :) Haluaisin kertoa mutta on sovittu että emme paljasta sitä viellä ;) :)

    VastaaPoista
  4. haluaisin kysyä, että miksi juuri yksi henkilö on päässyt melkein kaikkiin kuviin, kun jostain ei ole melkein ollenkaan kuvia?? ;o

    VastaaPoista
  5. voisiko joku vastata edellisen kysymykseen?? ^^ (=

    VastaaPoista
  6. Se riippuu vähän siitä että kuka postauksen on tehnyt. Olemme puhuneet asiasta joukkueen kesken ja aiomme tästä lähtien katsoa että kaikista tulisi tasaväkisesti kuvia

    VastaaPoista
  7. Hyvä, sillä olen aikaisemminkin huomannut, että kuvia tulee joistakin otettua ja lisättyä paljon toisia enemmän....!

    Mitä kategoriaa tavoittelette nyt Caribiassa? En haluaisi vastaukseksi, että katsotaan miten suoritus menee ja mahdollisimman hyvä kategoria. Toivon siis ihan kategoriavastausta! :)

    Laitatteko tänne jokaisesta joukkuelaisesta esittelyn?

    Millaisessa kunnossa teidän ohjelma on nyt?

    Voitteko vieläkään kertoa mitään teemasta? Muut joukkueet ja seurat ovat jo kertoneet!!

    Ketä teistä kisaa Caribiassa ja loppu kisoissa?

    Onko yhteishenkenne ollut hyvä tällä kaudella?


    Toivon rehellisiä ja hyviä vastauksia, jos ette voi vastata kunnolla johonkin kysymykseen jättäkää suosiolla sitten sanomatta!!

    VastaaPoista
  8. Joo ollaan nyt alotettu tekemään joukkue esittelyä, mutta se ei ihan vielä ole tullut valmiiksi. Meidän ohjelma on jo ihan hyvässä kunnossa, mutta silti hiontaa on vielä paljon (: Teemaa ei siis vielä paljasteta ennen tän viikon lauantain caribia cuppia. Caribiassa meitä kisaa 8 eli 4 ei kisaa. Meijän joukkueelle ei olisi voinut parempaa yhteishenkeä toivoa , eli se on ihan mahtava ! (:

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista