sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Caribia Cupin fiilikset !

Moikka!
Eli eilen oli siis Caribia cup, Turussa. Herättiin kaikki tosi aikasin, koska meidän bussi lähti Paloheinästä 6.30. Bussissa sitten vaan juteltiin ja mä ainakin nukuin vähän :) Perille päästyämme alettiin lämpätä ja sitten oli harkkakierros, joka meni ihan hyvin. Tuli kylläkin siinä sellasia pieniä virheitä. Sen jälkeen me laitettiin meikit ja hiukset, syötiin eväitä ja katotiin muiden harkkakierroksia.



Pian ton jälkeen me alettiin uudestaan lämpätä varsinaiseen kisasuoritukseen. Suoritus meni kaikkien mielestä ihan hyvin ja kaikkilla oli hyvä fiilis. Joitakin pieniä virheitä tuli ja korjattiinkin yks kohta suorituksen jälkeen, joka meni eri aikaisesti. Siinä sitten tehtiin loppuverkka ja odotettiin jännityneinä tulosta. Viimein tulos tuli ja saimme kategorian 2! :) Oltiin tosi tyytyväisiä. Tästä on nyt hyvä jatkaa seuraavin kisoihin, jotka on jo seuraavana viikonloppuna (Vantaa Cup).





Tuloksen saatuamme menimme syömään riisiä ja kanaa. Mentiin myös pukkariin ottamaan vähän kuvia. Sitten lähdimme ulos ja juhlittiin meijän joukkuelaisen Viivin synttäreitä, jotka oli torstaina. :) Viivi täytti siis 13. 


Loppu illan seurattiin kisoja ja näimme paljon hienoja suorituksia! Lähdimme kotia kohti joskus seitsemän aikaan. Matkalla kuunneltiin musaa, puhuttiin ja säädettiin kaikkee outoo... Oli hauskaa! :D

Onnitellut kaikille joukkueille hienoista suorituksista, kategorioista ja pisteistä !!


Ja sitten tähän loppuun vielä yksi uutinen, joka ei ole mikään kovin kiva, Heidillä on mennyt nilkasta nivelsiteet ja kynkkäilee nyt kepeillä Milenan kanssa, jolta meni polvi sijoiltaan vähän aikaa sitten. Heidi on nyt sitten liikkakiellossa noin 6 viikkoa ):


Tässä vielä kuva tämän kauden kisameikistä (;

22 kommenttia:

  1. miks teil on noin paljon loukkaantumisii ? O_o nilkka tekniikka taitaa olla huonoa...

    VastaaPoista
  2. Se, että polvilumpio menee ei johdu nilkkatekniikasta vaan, että on perinnöllisesti tai hankittu löysät nivelet, niinkuin Milenalla. Heidin osalta ei voi olla varma mistä johtuu, mutta ainakin oli sukat jalassa ja nilkka petti.
    Toivottavasti molemmat parantuvat pian!

    VastaaPoista
  3. Heidi siis kaatui sukat jalassa ja nilkka petti

    VastaaPoista
  4. tätä blogia olisi paljon mielenkiintoisempi seurata jos jokaisen kommentin perään laittaisitte kirjoittajan nimen!!!

    VastaaPoista
  5. Caribia Cupissa näin että teitä oli reunalla noin 4? jos 2 on loukkaantuneena miks sitten 2 muuta ei tee, koska teitä oli vain 8 matolla?

    VastaaPoista
  6. kiitos ehdotuksesta otamme sen ehkä käyttöön (: joo sielä oli Milenan ja Heidin lisäksi Janina jolla on jo jonkin aikaa ollut lonkissa ongelmia ja Larissa joka on tullut keskellä kautta joukkueeseen niin hän ei pääse kisaamaan vielä (:

    VastaaPoista
  7. miks ette ollu espoos?:)

    VastaaPoista
  8. Ei oltu Espoo cupissa , koska päätettiin valmentajien kanssa , että mennään vaan caribiaan , sillä ei oltaisi ehditty tulla kumpaankin kisaan (; - sofia

    VastaaPoista
  9. Voitteko nyt paljastaa teemanne?

    VastaaPoista
  10. Meillä ei ole sellaista tiettyä teemaa kuten esimerkiksi itämainen teema, vaan teemamme on aika sekalainen. Juttelemme vielä asiasta enemmän valmentajien kanssa ja kerromme sen sitten, ehkä jo ensi postauksessa. :)

    VastaaPoista
  11. Onnitelut koko joukkueelle 2-kategoriasta! Se oli hieno kisakauden avaus!

    VastaaPoista
  12. "kerromme sen sitten, ehkä jo ensi postauksessa. :)" viimeistään eikä jo

    VastaaPoista
  13. ihme vaan että muut joukkueet kerkesi espoo cuppiin vaikka osat oli tampereelta !

    VastaaPoista
  14. Totta olisimme kyllä ehtineet mutta valmentajamme päättivät että menemme vain caribiaan. Juu teema kyllä varmasti paljastuu ensi postauksessa, mutta niinkun jo sanottiin se ei ole kovinkaan selkeä joten meidän pitää puhua vielä asiasta (:
    kiitos onnitteluista ja palautteesta !

    VastaaPoista
  15. Mikä ongelma on oikeesti tulla dissaa esim. Huonosta nilkka tekniikasta? Itselläs ei taida olla sen parempi ku pitää tännekki sitä aukoo! Alfeia sai 2 caribias nii eikös se kerro jo jotai nilkka tekniikasta ? (:

    VastaaPoista
  16. varmaan tarkoitti sitä, että oltais vältytty loukkaantimiselta jos nilkkatekniikka olisi ollut tosi hyväää...!

    Ja ymmärrä, että kaikilla saa olla omat mielipiteet, esim jos on nähnyt huonoa nilkkatekniikkaa niin turha sitä on kiistellä asiasta. Jos joku kommentti ärsyttää, mene pois!!

    VastaaPoista
  17. Moi! Heidin loukkaantuminen, ei johtunut mistään nilkatekniikasta, vaan siitä, että hän kaatui/liukastui harkoissa sukat jalassa, kun kävimme kuvioita läpi pinesti tehden. Toivottavasti kaikki nyt ymmärsi tän asian :)

    VastaaPoista
  18. tosi kiva blogi + se on hyvä asia et paljon kuvii (: tsemppii kisoihin, etenkin huomisiin. oliksnenyt vantaalla ? ;) <3

    -henni

    VastaaPoista
  19. Ano: nii ja toi oli mu mielipide et voit iha ite vaa mennä pois !!! Ja edellee se ei johtunu siitä nilkkatekniikasta vai etkö osaa lukea ? :ooo

    VastaaPoista